Hem » 08 januari 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

08 januari 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 75-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Natten har inte innehållit några större händelser eller våldsbrott.  Patrullerna har hanterat  flera viltolyckor och fall av psykisk ohälsa. Vidare har ett antal fordonskontroller utförts. Inga allvarligare trafikolyckor har kommit till polisens kännedom trots det besvärliga vädret.

Mordförsök

Rörande gårdagens mordförsök i  Anderstorp så  anhölls den misstänkta gärningspersonen vid 01-tiden i natt. Brottoffret är inte livshotande skadad. Polisen fortsätter med förhör och brottsplatsundersökning under dagen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *