Hem » 07 januari 18:48, Åldringsbrott, Järfälla

07 januari 18:48, Åldringsbrott, Järfälla

Först ringde en okänd person till brottsoffret, en man i 90-års åldern, och talade om att han var en kompis till ett barnbarn. Efter en stund ringde det på hos brottsoffret och personen talade om att barnbarnet väntade i bilen och behövde få låna bankkortet och tillhörande kod. Anledningen var att det skulle vara något problem med kortet som barnbarnet skulle ordna.

När mannen hade lämnat med korten och koderna ringde brottsoffret till sitt barnbarn som berättade att han inte hade bett någon kontakta brottsoffret. Barnbarnet åkte till sin morfar och var där när polisen kom för att ta upp en anmälan angående bedrägeri.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *