Hem » 07 januari 13:02, Trafikolycka, singel, Falkenberg

07 januari 13:02, Trafikolycka, singel, Falkenberg

En singelolycka med personbil ska enligt SOS ha inträffat på länsväg 714, Vessigebro.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. En person i bilen. Bilen får klippas upp. Föraren körs sedan med hjälp av ambulans till Halmstad. Oklart skadeläge-klagar bl a på smärta från ett knä. 

Inga brottsmisstankar. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *