Hem » 07 januari 07:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07 januari 07:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

01.53 polisen fick samtal om misstänkt inbrott i ett gemensamhetsgarage i Smedby, Norrköping. Vid kontroll på platsen visade det sig att en bil hade fått katalysatorn stulen. Polisen påbörjad en utredning om stöld. Spaning och spårning har också genomförts i området men ingen misstänkt har anträffats.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *