Hem » 06 januari 22:55, Bedrägeri, Malmö

06 januari 22:55, Bedrägeri, Malmö

Polisens kontaktcenter får ikväll in flera samtal om misstänkta bedrägerier. Modus är att man uppger sig vara polis och att det varit inbrott i trappuppgången. Var noga med att begära legitimation från de som ringer på. 

I vissa fall har bedrägeriet troligen inte lyckats men allt för ofta så lyckas dessa gärningspersoner med sina bedrägerier. Dessas brott pågår ständigt runt om i landet och drabbar uteslutande personer över 65 år. 

Vid minsta misstanke vid telefonsamtal, besök eller annan kontakt som rör konto/kort eller BankID. Kontakta polis och låt aldrig någon obehörig få tillgång till dina handlingar och koder. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *