Hem » 06 januari 06:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06 januari 06:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:13 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på länsväg 1009, Tranås. Det var en singelolycka där en personbil kört av vägen. Det finns inga misstankar om brott i samband med händelsen. Två personer färdades i bilen, en av dessa fördes till sjukhus med ambulans. Personen hade nack- och ryggsmärtor, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget.

00:42 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Industrigatan i Anderstorp, Gislaved. I bilen satt två män som visade tecken på narkotikapåverkan, båda är i 20-årsåldern. Föraren misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt ringa narkotikabrott innehav. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk. Båda fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *