Hem » 05 januari 22:11, Försvunnen person, Säffle

05 januari 22:11, Försvunnen person, Säffle

Polisen söker en äldre man, Bengt, 76 år, som är försvunnen sedan lunchtid idag.

Bengt2.jpg

Bengt har smal kroppsbyggnad, bär en mörk längre jacka eller rock, stickad mössa. Han går dåligt utan rullator men kan röra sig ganska långt med den. Bengt försvann från sitt boende i centrala Säffle. Upplysningar om Bengt lämnas till polisen på telefon 114 14, ange ”tips” i talsvaret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *