Hem » 05 januari 08:00, Sammanfattning natt, Värmlands län

05 januari 08:00, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad

23.37: Det kommer under kvällen in samtal från bilister om att två män befinner sig mitt på bilvägen och vinglar i Klara samt Kvarnberget och att det varit nära att inträffa en olycka. En bilist uppger att denne fick tvärnita för att undvika en olycka. De två männen som är i 20- respektive 25-årsåldern blir omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

Kristinehamn

00.18: En man i 30-årsåldern kontrolleras av patrull och blir misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk.

Grums

22.30: En man i 40-årsåldern kunde gripas misstänkt för olaga hot efter att han ska ha hotat en kvinna i en lägenhet. Kvinnan kunde ta sig in på en toalett och larma polisen. Mannen sitter numera anhållen.

04.33: En kvinna i 25-årsåldern stoppas i Nyängen och misstänks nu för grov olovlig körning.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.