Hem » 05 januari 07:26, Sammanfattning natt, Örebro län

05 januari 07:26, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

22.32: Två personer har varit inne på en bensinmack vid Almbyplan och stulit snus. Händelsen rubriceras som ringa stöld.

23.51: Två personer noteras av en anmälare i en källare på norr. En av männen lämnar men den andra finns kvar när patrull kommer till platsen. Mannen som anträffas är nu misstänkt för försök till stöld genom inbrott.

04.56: Vid kontroll av en förare i Norrby blir föraren, en man i 40-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Ett blodprov får avgöra om mannen gjort sig skyldig till brott eller inte.

Lindesberg

06.06: Ett larm går på en företagslokal i centrala Lindesberg. En anmälan om försök till stöld kommer att upprättas.

Hallsberg

22.37: En trafikolycka inträffar på E20 i höjd med Vretstorp. Föraren i en personbil körde ner i diket och följde med ambulans för kontroll. Trafiken påverkades under olyckan och bärgningsarbetet. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Lekeberg

22.31: En manlig förare i 40-årsåldern kör i diket i Lekhyttan. Mannen misstänks för drograttfylleri och får lämna blodprov för att avgöra om han gjort sig skyldig till brott.

01.34: En singelolycka med tre personer inträffade på väg 518. De tre personerna fick föras till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *