Hem » 05 januari 06:04, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 januari 06:04, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 03.08 Trollhättan, brand
Räddningstjänst och polis larmas till Lantmannavägen i Kronogården med anledning av bilbrand. Bränderna släcks. Tre bilar brinner/berörs av branden. Polisen söker ägarna och upprättar anmälan om skadegörelse genom brand. Inga kända personskador.

Kl 04.15 Götene, trafikolycka
En trafikolycka med en lastbil ska ha inträffat på E20 i södergående körfält, söder om Kinnekullemotet. Lastbilen uppges ligga över vägbanan, allt enligt SOS. Halt väglag. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Lastbilen uppges innehålla farlig/brandfarlig gods, dock inget känt läckage. Även bägare har kallats till platsen. Oklart hur länge olyckan kan påverka trafiken på platsen. I nuläget inga kända personskador. Stopp i trafiken i södergående riktning. Trafikdirigering pågår. 

Ny uppdatering sker i samband med avrapportering från polis på plats. Oklart när detta kan ske. 

Kl 04.24 Göteborg, två gripna vid inbrottsstöld
Polis larmas till Väderskeppsgatan efter det att boende sett okända män utanför bostaden som misstänks göra inbrott i fastigheten. De har varit synliga runt källaren. Polis anländer och man kan säkra två män på platsen. Vittnen pekar ut dem som de som troligen begått inbrott. Ytterligare personer uppges ha lämnat platsen i riktning mot skolan. Inbrott i förråd konstateras. Flera verktyg borta och även någon elsparkscykel. Polisen hittar en elsparkscykel utomhus. Ytterligare en man kontrolleras i närheten av platsen. Han visar sig vara efterlyst men kan för tillfället inte kopplas till inbrottet. De övriga två grips misstänka för de två inbrott i förråd som har kunnat konstateras. Polisen hittar ytterligare en elcykel i ett buskage. Båda cyklarna beslagtogs. 
 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *