Hem » 05 januari 02:48, Inbrott, försök, Kalmar

05 januari 02:48, Inbrott, försök, Kalmar

Polis beordras till Norrliden med anledning av ett inbrottsförsök.

Okänd gärningsperson misstänks ha krossat en fönsterruta och ett fönster i en altandörr. Cirka tio minuter efter det första larmet inkommer ett nytt ärende om inbrottsförsök på samma väg. Någon har kastat in en sten genom ett fönster i en ytterdörr för att sedan lämna platsen. Polisen upprättar två anmälningar gällande försök till inbrott. I nuläget är ingen misstänkt eller gripen i de båda ärendena.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *