Hem » Uppdaterad 2022-01-05 09:30:49 04 januari 18:18, Mord/dråp, Ljusnarsberg

Uppdaterad 2022-01-05 09:30:49 04 januari 18:18, Mord/dråp, Ljusnarsberg

Utredningsåtgärder pågår genom bland annat vittnesförhör. Teknisk undersökning kommer att ske på platsen. Ytterligare upplysningar kring ärendet kan inte lämnas i nuläget. Händelsen kommer att uppdateras när detta är möjligt.

Uppdatering 5 december 09.30: 

Under tisdagskvällen fick polisen in uppgifter om ett grovt våldsbrott i Kopparberg. En person har anträffats död och en person sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord. En brottsplatsundersökning samt förhör med vittnen har genomförts. I övrigt kommer polisen inte lämna några kommentarer om ärendet.

/Gabriel Henning, presstalesperson region Bergslagen

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *