Hem » Uppdaterad 2022-01-04 08:08:55 04 januari 07:20, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

Uppdaterad 2022-01-04 08:08:55 04 januari 07:20, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

Mora 00:37 En kvinna misstänks för misshandel mot sitt ex efter att exet larmat om en misshandel. Exet, en man, behövde inte uppsöka vård. Polisen höll förhör med både kvinnan och mannen och upprättade en anmälan om misshandel där kvinnan är misstänkt. 

Älvdalen 03:30 En villa i Idrefjäll brann inatt. Två personer tog sig ut ur huset och klarade sig utan skador. Polisen har hållit i förhör och rättsläget just nu är allmänfarlig vårdslöshet, rubriceringen kan komma att ändras. Räddningstjänsten arbetar fortsatt med släckning nu under morgonen.

Uppdatering gällande branden: Rubriceringen har ändrats till brand utan misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *