Hem » 04 januari 09:31, Brand, Nacka

04 januari 09:31, Brand, Nacka

Räddningstjänsten och polisen är i Eknäs med anledning av en lägenhetsbrand.

Polisen som är på plats har talat om att branden i en av bostadens lägenheter är släckt. Det har inte varit nödvändigt med någon organiserad evakuering av de övriga boende i flerbostadshuset. De personer som lämnat sina lägenheter samlas på en och samma plats tills räddningstjänstens arbete är avslutat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *