Hem » 04 januari 09:13, Stöld/inbrott, Flen

04 januari 09:13, Stöld/inbrott, Flen

07.45 personal på ett företag i centrala Flen ringde till polisen och anmälde att man nyligen hade upptäckt att det varit inbrott i företagslokalerna. Inbrottet ska ha inträffat mellan måndag klockan 16 och tisdag klockan 07.15.

Någon okänd person ska ha krossat ett fönster och tagit sig in i lokalerna och stulit fyra bilnycklar till fyra företagsbilar. En bil saknas efter inbrottet och en bil anträffades i närheten av brottsplatsen, med bilmotorn igång. Den saknade bilen har blivit efterlyst i vägtrafikregistret.

Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och tillgrepp av fortskaffningsmedel. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras snarast möjligt.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *