Hem » 04 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.14 Götene, mordbrand.
Brinner från källaren i ett flerfamiljshus på Brännebronavägen varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till platsen. Visar sig att branden har börjat i källaren och sedan rökfyllt två trappuppgångar jämte varandra. En person har körts till sjukhus för kontroll. Man kan även gripa en person som kan misstänkas ha anlagt branden. Fem personer kommer få annat boende under natten då deras bostäder inte går att bo i för tillfället. Huset kommer spärras av för en teknisk undersökning som kommer genomföras så fort som huset och brandplatsen anses vara säker. Tjänsteman i beredskap är meddelad om situationen för de som inte kan återgå till sina boenden etc, en anmälan skrivs.

23.33 Trollhättan, narkotikabrott.
En man kontrolleras på Gärdhemsvägen och denne visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för kroppsbesiktning, en anmälan skrivs om eget bruk.

04.05 Göteborg, skadegörelse.
En man i 25 års åldern grips på Olof Palmes Plats då han har ”klottrat” på platsen. Mannen kan identifiera sig och patrullen skriver en anmälan.

05.05 Skara, inbrottsstöld.
Någon har brutit sig in i ett flerbilsgarage på Skaraborgsgatan och sedan brutit upp dörrar till en bil som stod parkerad på platsen. Man har stulit bagar innehållande sportutrustning i form av innebandykläder.

05.06 Skara, bedrägeri.
En man ringer till Polisens Kontaktcenter för att göra en anmälan då han blivit lurad under gårdagskvällen på ca 150.000:- kronor. Det var någon som ringer upp honom för att meddela att han skall få tillbaka pengar på sitt abonnemang och bes därför att logga in med hjälp av sitt bank-ID. Mannen har nu upptäckt att han blivit lurad och det saknas ovan summa pengar från sitt konto. En patrull kommer ta sig till mannen för att ta uppgifter på det inträffade för en anmälan.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *