Hem » 03 januari 16:02, Stöld/inbrott, Stockholm

03 januari 16:02, Stöld/inbrott, Stockholm

Inringaren uppgav att två gärningspersoner brutit sig in i villan och stulit saker.  När gärningspersonerna gick från platsen gick inringaren efter. När de märkte att de var iakttagna började de springa från platsen.

Polispatruller med bland annat hund anslöt. Hunden fick upp ett spår och nosade först upp en väska som innehöll gods från aktuell villa. Därefter fortsatte hundpatrullen sitt arbete med att leta efter gärningspersonerna. Efter en tids sökande kunde en av gärningspersonerna gripas av hundpatrullen.

Mannen frihetsberövades och är misstänkt för grov stöld.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *