Hem » 03 januari 10:46, Stöld/inbrott, Norrköping

03 januari 10:46, Stöld/inbrott, Norrköping

07.43 Polisens ledningscentral kontaktades om inbrott i flera företagsfordon i Norrköping. Maskiner och verktyg för flera hundra tusen kronor skulle ha stulits. Någon ska ha klippt upp ett staket och tagit sig in i sex fordon.

09.08 Polis på plats för en brottsplatsundersökning.

Vissa fordon hade krossade rutor och andra hade uppbrutna dörrar. Stölden ska ha skett någon gång från kl 16 den 29 december, fram tills att det upptäcktes vid 7-tiden på måndagen. Tekniker har sökt efter spår och kompletterar den anmälan som finns om stöld genom inbrott. Det drabbade företaget får nu göra en noggrannare undersökning om vad som har stulits.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.