Hem » 03 januari 07:24, Sammanfattning natt, Södermanlands län

03 januari 07:24, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.00 polisen har hittills detta dyugn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, två har omhändertagits och fyra har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

01.53 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på riksväg 53 i Ramdalshöjden blev en manlig bilförare i 25-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning och förhör, varefter han frigavs.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *