Hem » 03 januari 07:24, Sammanfattning natt, Östergötlands län

03 januari 07:24, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.00 polisen har hittills detta dyugn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Tre har gripits för brott, ingen har omhändertagits, ingen har heller behövt följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

00.42 polisen genomförde en husrannsakan i samband med ett utredningsarbete som genomförts med anledning av ett personrån som inträffade i Linköping vid 23.50-tiden. Husrannsakan genomfördes i stadsdelen Tannefors i Linkjöping. Tre personer, tonårspojkar, anträffades och greps, misstänkta för rån. Alla tre blev vid 04.40-tiden anhållna av åklagare, på sannolika skäl misstänkta för rån. Delar av rånbytet anträffades i  lägenheten där husrannsakan genomfördes.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.