Hem » 03 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21.18 Uddevalla, drograttfylleri m.m.
En bilist skall kontrolleras men då försöker han sticka. Lyckas stanna bilen och springa ifrån patrullen. Med hjälp av en hundpatrull lyckas man spåra upp föraren som befann sig i närområdet. Mannen saknar körkort och är misstänkt för olovlig körning, narkotikabrott, vårdslöshet i trafik samt drograttfylleri. Han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs. Man hittar även lite misstänkt narkotika i samband med kontrollen som tas i beslag.

23.16 Trollhättan, brott i nära relation.
En man slår sin sambo i deras gemensamma bostad i området Upphärad varför polis åker till adressen. Visar sig att mannen slagit samt tagit strypgrepp på sin sambo samt att deras gemensamma son har bevittnat delar av det. Mannen grips och får följa med till stationen för vidare utredning, mannen senare anhållen. Inga uppgifter om att kvinnan behövt uppsöka vård.

23.17 Borås, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Folkhögskolevägen varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Branden släcks och det fanns ingen spridningsrisk. En anmälan skrivs.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.