Hem » 02 januari 22:44, Rattfylleri, Tierp

02 januari 22:44, Rattfylleri, Tierp

Vid kl 22:44 på söndagskvällen stoppar polispatrull en bil för kontroll i Tierp. Vid kontroll av föraren så uppvisar han tecken på att vara under påverkan av narkotika vilket medför att han blir misstänkt för drograttfylleri. Föraren vägrar uppge vem han är vilket gör att han grips av patrullen. Mannen vägrar samarbeta med patrullen och sätter sig till motvärn vid ingripandet. Patrullen kan efter att ha fått kontroll på mannen få fram ID på mannen och det visar sig att han vid ett tidigare tillfälle fått sitt körkort återkallat.

Föraren blir misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri samt våldsamt motstånd. Föraren togs med av patrullen för vidare utredningsåtgärder.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.