Hem » 01 januari 08:08, Övrigt, Lund

01 januari 08:08, Övrigt, Lund

Det har varit en relativt lugn nyårsnatt i kommunerna Eslöv, Lund, Staffanstorp, Burlöv, Kävlinge, Höör, Hörby och Svalöv. Tre personer har omhändertagits enligt LOB och en person har gripits misstänkt för misshandel i nära relation. 

Övrigt: 

Brand i lägenhet, Jakob Persvägen, Arlöv, 00:27.

Larm inkommer om en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan om grov mordbrand upprättas. Inga personskador har rapporterats. 

Brand i soprum, Åkershus, Staffanstorp, 01:35.

En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas efter att det har brunnit i ett soprum på adressen. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *