Hem » 29 december 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

29 december 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

23:03, misshandel, Laholm
Vi får in ett larm om att en person har blivit misshandlad av två gärningspersoner på en parkering vid Glänninge sjö. Personen ska enligt uppgift fått flera slag i ansiktet. Inget behov av ambulans. Polis åker till platsen. Gärningspersonerna är inte kvar. En anmälan om misshandel är upprättad.

00:27, skadegörelse, Halmstad
Vi får in ett larm om ett bråk på Andersbergsringen. Ett antal yngre män ska enligt uppgift bråka utanför en port. I samband med detta är det någon av personerna som krossar en ruta till portdörren. Polis åker till platsen. Inga personer är kvar. Patrullen kan dock konstatera att en ruta är krossad. De skriver en anmälan om skadegörelse.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *