Hem » 28 december 06:36, Sammanfattning natt, Jönköpings län

28 december 06:36, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:22 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 40 i höjd med Tenhult, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha voltat och hamnat på taket. En person ska vara drabbad. När polis anlänt till platsen uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 30-årsåldern fick följa med ambulans till sjukhus för en kontroll av skadeläget samt ytterligare provtagning. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, fyra viltolyckor utan personskador (rådjur), samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.