Hem » 27 december 15:08, Vapenlagen, Malmö

27 december 15:08, Vapenlagen, Malmö

En man grips misstänkt för grovt olaga hot och grovt vapenbrott.

En man blir hotad med ett pistolliknande föremål av en annan man på Norra Grängsesbergsgatan som lämnar platsen med bil. Polis tillkallas och startar omgående med att söka efter misstänkt gärningsperson. Under sena eftermiddagen grips en man i 30-årsåldern misstänkt för grovt vapenbrott och grovt olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *