Hem » 27 december 07:36, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

27 december 07:36, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

Nora 00:22 Inbrottslarm gick på en skola i Nora. Polisen kunde konstatera ett inbrott på platsen då en fönsterruta var trasig. Gärningsperson/personerna har eventuellt fått med sig en dator från platsen. Anmälan upprättad gällande stöld genom inbrott. 

Örebro 21:31: Kvinna i 40-årsåldern greps misstänkt för misshandel mot en man som hon lever i nära relation med. Mannen behövde inte uppsöka vård för sina skador. 

Örebro 23:07: Polisen stoppade och kontrollerade ett fordon på Bromsplan i Örebro. Föraren, en man i 40-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri, narkotikabrott avseende eget bruk och brott mot knivlagen då han hade flera knivar. Knivarna beslagtogs av polis och mannen fick följa med polisen för provtagning. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.