Hem » 27 december 02:39, Misshandel, grov, Sandviken

27 december 02:39, Misshandel, grov, Sandviken

Polisen får in flera samtal om en pågående misshandel på Köpmangatan i centrala Sandviken. Enligt inringare ska en man få ta emot både slag och sparkar och det ska också finnas folk på plats som försöker stoppa bråket.

När polisen kommer till platsen anträffas både en blödande man i 30-årsåldern och en misstänkt gärningsperson i samma ålder. Den blödande mannen är på benen och kontrolleras av ambulanspersonal innan han avförs till sjukhus för ytterligare kontroll.

Polisen håller förhör med vittnen på platsen och den misstänkta gärningspersonen grips och blir belagd med både handfängsel och spotthuva. Förutom grov misshandel misstänkt mannen för hot mot tjänsteman.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.