Hem » 26 december 16:35, Trafikolycka, Ronneby

26 december 16:35, Trafikolycka, Ronneby

Polisens regionledningscentral får samtal om att en personbil framförs vingligt på E22, i riktning mot Ronneby. Polis skickas mot platsen.

En polispatrull lokaliserar aktuellt fordon i höjd med Galtsjön och ger ljud- och ljussignal till föraren att stanna men detta hörsammas inte och färden fortsätter i riktning mot Ronneby. Ett förföljande inleds.

I samband förföljandet sker en kollision mellan personbilen och en polisbil mellan trafikplats Ronneby norr och Ronneby öst. Två polismän är förda till sjukhus med ambulans. Även föraren av personbilen är förd till sjukhus. Polisen har ingen uppgift att lämna om skadeläget, i denna del hänvisas till sjukvården.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus för hela Blekinge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.