Hoppa till innehåll
Hem » 26 december 08:06, Sammanfattning natt, Jämtlands län

26 december 08:06, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:10 Trafikbrott, Åre
Polis stoppar och kontrollerar en personbilist i Åre. Föraren saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning. Anmälan ska upprättas.

05:37 Rattfylleri, Berg
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Svenstavik. Misstanke uppstår om att föraren, som saknar körkort, och en passagerare är påverkade av narkotika. De får följa med för provtagning och förhör. Anmälningar ska upprättas. Föraren misstänks för rattfylleri, ringa narkotikabrott, eget bruk, samt olovlig körning. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Under natten omhändertas en person i Östersund med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Uppgifter framkommer om misstanke om narkotikabrott på en adress i Östersund. En husrannsakan genomförs på adressen, något som leder till att tio personer kan misstänkas för narkotikabrott. Anmälningar ska upprättas.

En viltolycka i trakten av Edefors, i Krokom kommun, har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.