Hem » 26 december 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

26 december 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 70-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, nio har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och 12 har fått följa med för provtagning och förhör angående misstanke om drogpåverkan.

00.57 ett SOS-larm kom till polisen om brand utomhus på Händelö. Polisen åkte till platsen och detvisade sig vara en bil som brann. Räddningstjänsten släckte branden och polisen påbörjade en utredning om skadegörelse genom brand.

02.37 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Bryggargränd i Mjölby blev en manlig bilförare i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott genom eget bruk. Han fick följa med för provtagning och förhör.

05.21 polisen fick ett SOS om rökutveckling i en villa i Fiskeby, Norrköping. Polisen åkte till platsen, det blev ingen brottsmisstanke gällande rökutvecklingen.

Polisen har hanterat ett antal bråk med berusade personer där några har utsatts för misshandel men inte blivit allvarligt skadade eller frihetsberövade.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *