Hem » 24 december 14:24, Trafikolycka, personskada, Borås

24 december 14:24, Trafikolycka, personskada, Borås

På riksväg 40 vid Rångedala är det flera fordon som kolliderar i södergående riktning mot Göteborg.

Det är halt på platsen och bilisterna har haft den låga solen i ansiktet. Bilisterna har haft för hög hastighet och inte anpassat avståndet till varandra. En av de inblandade körs till sjukhus med axelsmärtor.
Av de inblandade fordonen är det fyra bilar som behöver bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.