Hem » 24 december 08:18, Sammanfattning natt, Jönköpings län

24 december 08:18, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Natten har haft inslag av mindre bråk, viltolyckor och några rattfyllerier. I övrigt har inga större händelser inträffat som kommit till polisens kännedom. 

Misshandel i relation

23:09 Polisen larmades till en adress norr om Jönköping.  En kvinna hade enligt uppgift misshandlats av en man som hon hade någon form av relation till. Mannen hämtades in till förhör och anhölls under natten misstänkt för grov misshandel. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus, skadeläget är oklart.

Polisen kommer att utföra en kriminalteknisk undersökning av platsen.

Släp av vägen

01:18 Polis och räddningstjänst kallades till riksväg 26 i Mullsjö. En lastbils släp hade vält efter en undanmanöver för en älg. Inga personskador och inget farligt gods på släpet.

Lastbilen fick mindre skador av älgen men stod kvar på vägen.

Brinnande bil i dike

05:08 Polis och räddningstjänst larmades till en brinnande bil på Bosebyvägen i Mullsjö. Bilen låg i ett dike och ingen person fanns i bilen. Räddningstjänsten släckte branden. Enligt ägaren, som kontaktades, var det oklart vad som hänt. Patrullen märkte upp bilen med band.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.