Hem » Uppdaterad 2021-12-22 07:21:26 22 december 07:03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Uppdaterad 2021-12-22 07:21:26 22 december 07:03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.36 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, fyra har omhändertagits för berusning, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

02-04 ett SOS-larm kom till polisen om röklukt från en byggnad på Nygårdsvägen i Rimforsa. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en ljuslykta stått nära en husfasad, som delvis fattat eld. Ingen brottsmisstanke och ingen personskada.

03.50 polisen fick samtal om att det varit inbrott i en livsmedelsbutik i Horn, Kinda kommun. Polisen åkte till brottsplatsen och andra platser för att söka efter misstänkta. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott. Det finns inledningsvis ingen frihetsberövad i utredningen. Det som saknas verkar vara postpaket. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras under dagen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *