Hem » 20 december 07:15, Sammanfattning natt, Örebro län

20 december 07:15, Sammanfattning natt, Örebro län

Karlskoga

02.01: Under natten har det varit inbrott i en kontorslokal på Skrantahöjden.Väktare anlände till platsen med anledning av ett inbrottslarm som gått från kontoret. De upptäcker att någon brutit upp dörren och det är tillrört i lokalen. Eventuellt kan datorer ha stulits från platsen. En anmälan om stöld genom inbrott upprättats.

Örebro

00.28: Ett larm om inbrott på ett företag i Aspholmen kommer in och väktare noterar hur en fönsterruta ska ha skadats samt en dörr till ytterligare ett företag intill. En patrull åker och dokumenterar platsen samt upprättar en anmälan om inbrott.

Lindesberg

01.03: En begravningsbyrå har under natten utsatts för skadegörelse genom att någon kastat en sten genom en fönsterruta.

Ljusnarsberg

00.32: En kvinnlig förare i 35-årsåldern stoppas i Kopparberg och får en ordningsbot då det är körförbud på bilen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *