Hem » 19 december 12:00, Trafikkontroll, Stockholm

19 december 12:00, Trafikkontroll, Stockholm

Vid en trafikkontroll på Roslagsvägen på förmiddagen blev två personer av med sitt körkort och 16 personer rapporterades för fortkörning.

Trafikkontrollen skedde vid påfarten Ekhaga på Roslagsvägen i södergående riktning. Under den timme trafikkontrollen pågick togs två körkort om hand, en person som stoppades misstänks för olovlig körning och 16 personer rapporterades för att ha kört fortare än de tillåtna 70 km/h som gäller på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *