Hoppa till innehåll
Hem » 19 december 08:50, Sammanfattning natt, Örebro län

19 december 08:50, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

23.52: En patrull kallas till en adress i Oxhagen efter uppgifter om ett bråk. Två kvinnor ska ha blivit slagna och sparkade i huvudet och magen och en man ska ha fått ta emot slag i ansiktet. Tre kvinnor i 30-årsåldern samt en kvinna i 25-årsåldern grips och de är nu misstänkta för grov misshandel samt misshandel. De två utsatta kvinnorna följde med till sjukhus för kontroll av sina skador.

01.39: En man i 20-årsåldern blir misstänkt för våld mot tjänsteman då han ska ha slagit en entrévärd till en restaurang i centrala Örebro. Han misstänks även för narkotikainnehav.

02.41: En man i 25-årsåldern omhändertas i centrala Örebro enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och blir samtidigt misstänkt för våldsamt motstånd.

Karlskoga

00.29: En manlig förare i 20-årsåldern stoppas för kontroll i Rävåsen och blir misstänkt för drograttfylleri. Ett blodprov får avgöra om mannen gjort sig skyldig till brott eller inte.

01.27: En cyklist blir påkörd av en bilist i Rävåsen och förs till USÖ för kontroll. Föraren i bilen, en kvinna i 20-årsåldern, blir misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Askersund

01.13: En man i 25-årsåldern bötfälls för offentlig urinering i centrala Askersund.

Lekeberg

05.03: Patrull larmas till Mullhyttan med anledning av ett inbrott i en butik. Två personer har setts krossa en ruta och gått in innan de försvann i en bil. Patrullen kan snabbt få stopp på bilen och två män, en i 60-årsåldern och en i 35-årsåldern kan gripas. De är nu misstänkta för stöld genom inbrott, tillgrepp av fortskaffningsmedel och föraren är även misstänkt för grov olovlig körning. En brottsplatsundersökning ska genomföras vid butiken.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.