Hem » 18 december 23:16, Mord/dråp, försök, Uppsala

18 december 23:16, Mord/dråp, försök, Uppsala

Försök till mord samt grovt vapenbrott i centrala Uppsala.

Klockan 23.16 blev polisen larmade till en nattklubb i centrala Uppsala med anledning av att en ordningsvakt blivit skjuten i benet. Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord alternativt grov misshandel samt grovt vapenbrott. Målsäganden är förd till sjukhus för vård. Polisen genomför nu diverse utredningsåtgärder. Gärningspersonen lämnade brottsplatsen på en elsparkcykel. Vittnen till händelsen uppmanas ta kontakt med polisen på 11414.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *