Hem » 18 december 09:51, Rattfylleri, Nyköping

18 december 09:51, Rattfylleri, Nyköping

Man misstänkt för rattfylleri vid trafikkontroll.

08.00 Polisen påbörjade en trafikkontroll på Flättnaleden i Nyköping. Kort efteråt var det en bilist som blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet. Det var en man i 50-årsåldern. Han togs med för ytterligare provtagning som visade på alkohol i kroppen strax under gränsen för grovt rattfylleri. Polisen skriver en anmälan om rattfylleri av normalgraden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *