Hem » Uppdaterad 2021-12-17 18:11:46 17 december 17:49, Rån övrigt, Göteborg

Uppdaterad 2021-12-17 18:11:46 17 december 17:49, Rån övrigt, Göteborg

Enligt SOS så ska två till tre gärningsmän varit inne på en restaurang vid Wieselgrensplatsen och tillgripit sprit och öl. De ska ha slagit till personalen med en flaska då man försök förhindra brottet och sedan försvunnit från platsen. Ingen ska dock var i behov av sjukvård. Oklart hur mycket alkohol som försvunnit. Rånet ska ha inträffat ca fem minuter före det att SOS kontaktas. 

Kl 18.05: Polis på plats. Polispatruller säker även i närområdet. Ännu ingen gripen.

Enligt anmälaren så har två män varit inne i restaurangen och genomfört rånet. Ytterligare fyra personer ska ha befunnit sig utanför och väntat på de övriga. Två flaskor whiskey ska ha blivit stulna. En i personalen uppges ha blivit slagen i bakhuvudet men han uppvisar inga synliga skador.    

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.