Hem » Uppdaterad 2021-12-17 12:49:25 17 december 06:31, Motorfordon, stöld, Mölndal

Uppdaterad 2021-12-17 12:49:25 17 december 06:31, Motorfordon, stöld, Mölndal

En man går ut för att åka till jobbet. I samband med detta kommer två gärningspersoner fram och drar ut honom ur bilen. De tvingar in honom i bostaden och kör iväg med mannens bil samt tillhörigheter. Inga uppgifter om fysiska skador. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget. 

Uppdatering Polis får senare upp ett spår på den stulna bilen. Det leder till en parkering i Rannebergen. När patrull anländer springer två gärningspersoner från platsen för att sedan hoppa in i ytterligare en bil och kör iväg. Ett flertal patruller söker i stora delar av området. Flyktbilen hittas slutligen på en adress i Angered. Även den bilen är sedan tidigare stulen.

En patrull hittar nycklar till ytterligare ett fordon vid samma parkering, där man anträffar det första fordonet. I fordonet finns stöldgods. Samtliga tre bilar är tagna i beslag för teknisk undersökning. En anmälan om grovt rån samt tillgrepp av fortskaffningsmedel är upprättad. Fortsatt ingen misstänkt eller gripen i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.