Hem » Uppdaterad 2021-12-14 07:40:22 14 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Uppdaterad 2021-12-14 07:40:22 14 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

02.00 Falkenberg, allmänfarlig ödeläggelse
Flera personer ringde polisen då de hört en hög smäll på Kornettvägen. När polis och räddningstjänst kom fram kunde man konstatera att en dörr in till ett flerfamiljshus har blivit bortsprängd. Det var även en hel del skador runt om dörren. Det finns inga uppgifter om att någon kommit till skada. Polisen har spärrat av ett område runt brottsplatsen och Nationella bombskyddet har kallats till platsen för att säkra området. Det är i nuläget oklart vad det är som har exploderat. Polisen tittar bl a på om det skulle kunna finnas någon hotbild mot någon i området och man tittar även på om det finns övervakningskameror som kan ha fångat händelsen. En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse har inletts.

07.40 Nationella bombskyddet har nu varit på plats och säkrat området. Man har inte hittat något mer explosivt på platsen. Nu kommer en teknisk undersökning att påbörjas inom kort för att säkra eventuella spår.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *