Hem » 13 december 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

13 december 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

20:05, grovt rån, mordbrand, Halmstad
Vi får in ett larm om en lastbil som brinner i hamnen. Det visar sig sedan att ett okänt antal gärningspersoner har hotat lastbilschauffören med våld och tagit med honom i en bil. Gärningspersonerna har samtidigt tillgripit en av bilarna på lastbilens trailer. I samband med detta har de sedan tänt på hytten och lämnat platsen. Lastbilschauffören blir släppt några kilometer från platsen. De tar även hans mobiltelefon och id-handlingar. En väktare anträffar mannen. Han är chockad av händelsen, men inga uppgifter om allvarliga skador eller ambulansbehov. Platsen kring lastbilen är avspärrad för teknisk undersökning. En anmälan om grovt rån samt mordbrand är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *