Hem » 12 december 14:22, Trafikbrott, Knivsta

12 december 14:22, Trafikbrott, Knivsta

En anmälare ringde polisen och meddelade att han låg bakom en a-traktor som gick alldeles för fort, som mest bedömde anmälaren att det gick i cirka 120 km/h. En patrull beordrades till platsen och kunde där prata med såväl anmälaren som föraren av traktorn. 

Efter utredning på plats konstaterades att föraren av traktorn, en 15-årig pojke misstänks för olovlig körning. A-traktorn togs i beslag och det kommer att utföras en teknisk undersökning. Undersökningen ska klargöra om fordonet manipulerats för att gå fortare än de 30km/h som är maxhastighet för en traktor. Förarens körkort omhändertogs.

Då föraren ej är myndig har han överlämnats till föräldrar.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *