Hoppa till innehåll
Hem » 12 december 09:08, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

12 december 09:08, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Fyra personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, varav en person fått genomgå provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

01:39 Olovlig körning, Härnösand: Polispatrull stoppar en A-traktor som misstänks kunna framföras fortare än tillåtet. A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning. Då föraren är minderårig kontaktas vårdnadshavare. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

02:51 Örnsköldsvik: Polispatrull beordras till en krog i Örnsköldsvik med anledning av ett bråk. En anmälan samt en motanmälan gällande misshandel upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon av de inblandade behövt akutsjukvård.

03:13 Rån, Härnösand: Polispatrull beordras till Bondsjöstaden där en man uppger att okända gärningspersoner vid ett bråk på en restaurang har slagit/knuffat honom och sedan lämnat platsen. I samband med händelsen har mannen blivit av med personliga tillhörigheter. Ambulanspersonal plåstrar om mannen. Händelsen utreds i nuläget som rån. En anmälan upprättas. Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

04:17 Inbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till en församlingsgård där ett larm gått. Okänd gärningsperson har krossat en ruta. Det är oklart om något tillgripits. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas. En brottsplatsundersökning genomförs och en anmälan upprättas.

Polisen har även arbetat med ett ärende gällande våldtäkt i polisområde Södra Ångermanland. En man är gripen misstänkt för att ha våldtagit en kvinna som han har någon form av bekantskap med. Det uppges ha skett inomhus under natten. Förhör med mannen ska hållas under dagen varefter åklagare ska fatta beslut om mannen ska anhållas eller inte.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.