Hem » 12 december 01:17, Brand, Nynäshamn

12 december 01:17, Brand, Nynäshamn

Vid släckningsarbetet av en brand i centrala Nynäshamn framkommer en anledning om att ett brott har begåtts. Ingen person har skadats.

Polisen har inlett en brottsutredning med rubricering mordbrand. Brottsplatsen är avspärrad och kriminaltekniker ska genomföra en undersökning. Det har brunnit i ett flerfamiljshus och totalt har tre lägenheter evakuerats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *