Hem » 12 december 00:20, Stöld, Kävlinge

12 december 00:20, Stöld, Kävlinge

Man gripen efter stöld av julbrevlåda, Köpmansgatan.

Polispatruller skickas till Köpmansgatan efter att allmänhet uppmärksammat en pågående stöld. Två personer ska ha setts tillgripa en julbrevlåda och springa iväg med den. En av de misstänkta grips i närområdet och julbrevlådan anträffas. Patrullerna kan konstatera att den misstänkte lyckats få ut post ur lådan och öppnat upp den. Ett 10-tal ska ha blivit uppbrutna/förstörda. 

En anmälan om stöld samt brytande av post- eller telehemlighet upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.