Hem » 07 december 17:30, Rån väpnat, Uddevalla

07 december 17:30, Rån väpnat, Uddevalla

En man kommer in på Pressbyrån vid Kampenhofsgatan och uppger att han blivit utsatt för ett rån. Han beskriver gärningspersonen som en kvinna, röd jacka och mask med tatueringar. Hon var beväpnad med en kniv och en hammare. Offret uppmanas att stanna kvar inne i pressbyrån i avvaktan på att polis anländer. Inga kända fysiska personskador. Oklart vad som tillgripits. 

Kl 17.37: Polis på plats. Polisen har möjligen ID-uppgifter på kvinnan som genomfört brottet. Baserat på signalement och personkännedom. Hon uppges ha klivit på en buss. Ytterligare patruller söker på olika bussar i området. Den kvinna som efterspanas kan gripas odramatiskt på en buss. Kvinnan är i 20-årsåldern.    

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *