Hoppa till innehåll
Hem » 02 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.11 Göteborg, skadegörelse samt stöld.
En man kan gripas efter att han tagit sig in olovligen i en bil som stod parkerad på Engelbrektsgatan som inte var hans. Tidigare under kvällen hade han hotat några gäster på det hotell där bilen stod parkerad. Han har även gjort sig skyldig till någon form av stöld som tyvärr inte framgår av händelserapporten.

01.47 Göteborg, misshandel.
En person säger sig ha blivit slagen inne på en nattklubb på Storgatan och gärningsmannen skall vara kvar. Patrull till platsen som tar uppgifter för en anmälan, ingen behövde uppsöka sjukhus.

02.28 Uddevalla, misshandel.
En kvinna hör av sig från Packhusgatan via en väninna om att hon har blivit slagen av sin pojkvän som hon precis har avslutat sin relation med. Hon har fått ta emot något knytnävsslag i ansiktet men behövde inte uppsöka sjukhus. Den misstänkte pojkvännen är kvar i bostaden när polis kommer till platsen. Mannen grips och är misstänkt för brott i nära relation och får följa med till stationen för vidare utredning.

04.27 Uddevalla, drograttfylleri m.m.
En bil kontrolleras på Nordmannerödsvägen och där påvisar föraren tecken på påverkan varför han får följa med för provtagning. Man hittar även misstänkt narkotika i samband med kontrollen som tas i beslag. Bilen har även ett användningsförbud enligt slagningar i registret.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.