Hoppa till innehåll
Hem » 30 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

30 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23.41 Trollhättan, brand
På ett boende i Skogstorpa börjar det brinna i sängkläder beronde på sängrökning. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet. Inga personskador.

02.19 Ulricehamn, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Rönnåsen med anledning av att en skåpbil börjat brinna på länsväg 1704. Det visar sig att skåpbilen stått vid platsen ett tag och någon har tänt eld på bilen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

02.24 Strömstad, rattfylleri
Vid Östergatan stoppas en manlig bilist för kontroll. han misstänks för drograttfylleri, narkotikainnehav, eget bruk och olovlig körning.

03.05 Ulricehamn, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Fredriksberg med anledning av att det brinner i ett hus samt i ett garage. De boende att eldat i sin kamin och ställt ut en hink med aska i bredvid gargaget som sedan fattat eld och sedan har elden spridit sig till huset. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet. Inga personskador.

06.13 Lidköping, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Hasslösa där det är en fullt utvecklad brand i ett uthus på en gård. Polis och räddningstjänst är på plats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.